Back on track!

Dagens!

Jag är less på att vara överviktig, osmidig och alltid se konstig ut i kläder pga min oproportionerliga hockeyröv. Därav denna blogg som jag åter startar upp, dock inte för att spotta ut samhällets orättvisor denna gång - utan nu är  det dags för Anton att bli en renlevnadsmänniska som bryr sig om träning, hälsan, familjen och vänner!

Kosten
Då jag ej är någon övermänsklig kock eller speciellt insatt dietist i ämnet Krubb, så kommer jag att ha samma anseende till kost som jag tidigare hade som aktiv hockeyspelare.

"Husmanskost, sockerfri dryck och mättande!"

Självklart kommer jag att unna mig en pizza, två öl och en skål med popcorn vid tv:n någon gång i månaden. Så länge det inte går till överdrift så tror jag på detta!

Träningen
Angående träningsdelen kommer jag att köra i överlag enbart gym och löpning. Må hända att när jag blivit kvitt lite överflödigt häng på kistan så kommer jag att söka mig till simhallen för att klippa ett par längder och månne att jag någon gång i framtiden kan kliva på is igen.
Jag kommer att köra efter ett Max-OT schema som jag personligen lagt fram, och löpningen kommer jag att ta i all dess former, dvs. intervaller, långdistans och terräng.
I sinom tid kommer jag att fylla upp bloggen med bilder, videos och diverse annat skrot som kan vara roligt att se. Självklart så kommer jag även att bearbeta mitt privatliv här på bloggen med, dock kanske inte lika intressant historia!

Tack för mig, nu skall jag koka ihop lite tonfiskbiffar till min kära som kommer från jobbet om ca 30 min. Cheers folkens!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0